Петима са ранени след верижната катастрофа на автомагистрала Тракия край Ихтиман. Трима

...
Петима са ранени след верижната катастрофа на автомагистрала Тракия край Ихтиман. Трима
Коментари Харесай

Седем коли се ударили на Тракия, петима са пострадалите

Петима са ранени след верижната злополука на автомагистрала  " Тракия " край Ихтиман. Трима от ранените са настанени в болница, единият е с контузия на главата, оповестява Българска национална телевизия.
 Верижна злополука затвори Тракия
Причината за злополуката е, че в региона има пожар на бунище, което довело до понижена видимост при 46 километър. 

7 коли са се блъснали поради понижена видимост. В Района гори бунище и поради дима и мъглата се е стигнало до случая, сподели шефът на " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " основен комисар Николай Николов.

В 04:56 ч. е получен сигнал за верижната злополука. Инцидентът е станал сред 3 камиона, 1 тир и 3 леки автомобила. Изпратени са 7 коли за спешна помощ. Пострадалите са 5 души, като 3 от тях са откарани в болница за спомагателен обзор - жена с кървяща ръка и охлузвания, мъж със подозрения за черепно-мозъчна контузия и мъж с високо кръвно, оповестява Нова тв.

Движението в региона се възстановява. Николов прикани водачите да съблюдават рестриктивните мерки.

Сметището още гори и видимостта е затруднено. Горенето се дължи на процеси на изгниване и вследствие на самозапалване. То не е работещо.

Кметът на Ихтиман сподели, че още през вчерашния ден е задейства проект за пожари и че сметището е било потушено още през вчерашния ден. Има много хора, които събират боклуци и може и те да са предизвикали пожара, добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР